More Website Templates @ TemplateMonster.com. December03, 2012!

tempel Info

bij de kooktempel ontvang je Naast een kookles of workshop ook kennis over gezonde voeding, voor jezelf zorgen en talent ontwikkeling. Mensen die groenten en fruit van goede bodem eten, en brood gebakken van goede kwaliteit graan, zijn minder vaak ziek. Ook hebben ze minder overgewicht en de daarmee gerelateerde blessures en ziekten.

teasers

AGENDA

2017 - GEZAMENLIJK KOKEN - sint jacob, Schalkweide Haarlem. elke donderdag.onder begeleiding van de kooktempel en in samenwerking met we cook, koken vrouwen met diverse etnische achtergronden gezamenlijk gerechten van herkomst.

2017 - food truck project - de ambitie van de kooktempel is een eigen foodtruck in Amsterdam zuidoost met een breed assortiment biologische broodjes, salades, hapjes, sappen, smoothies, tropisch ijs en meer.

Lees Meer

kooktechnieken

Blancheren

het zelfde principe als koken maar nu laat je de producten slechts beet gaar worden en vervolgens afkoelen in koud water. handig voor invriezen of wokken.

sauteren

op een hoog vuur snel bruin braden met als voordeel dat voeding zonder vet, gezond bereid wordt. ook gaan de producteigen stoffen minder snel verloren.